цена: 15.90 лв.13.89 лв.
бр.

Производител: Biotrade

 
цена: 15.90 лв.13.89 лв.
бр.
Можете да поръчате Акне Аут Хранителна Добавка и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Акне Аут Хранителна Добавка

Acne OutАкне Аут хранителна добавка е разработена специално за подобряване състоянието на мазна и акнеична кожа, страдаща от несъвършенства като черни точки (комедони), младежки пъпки (акне) и др. В състава ѝ присъстват бирена мая, мастноразтворимите витамини A, D и E, както и минералите цинк, магнезий и селен.

 

Комбинирани по този начин, активните съставки на добавката Акне Аут спомагат за поддържането на здравето и външния вид на кожата и допринасят за нормалното функциониране на защитните сили на тялото

 

Активни съставки:

  • Бирена мая (150 мг) – естествено богата на витамини от B-групата, както и редица есенциални аминокиселини, бирената мая прави кожата красива отвътре-навън – подобрява нейната еластичност, изглажда я и я укрепва. Освен като традиционно средство за лечение на акне, тя се използва за заздравяване на ноктите и косата.

  • Витамин А (ретинол) заздравява епителната тъкан и стимулира регенерирането на кожата. Стимулира синтеза на колаген, а оттам – и еластичността на кожата.

  • Витамин D3 (холекалциферол) участва в клетъчното обновяване и регулира хормоналната секреция на редица жлези в тялото.

  • Витамин Е има изразено антиоксидантно действие. Той стимулира повърхностното кръвообращение, като по този начин гарантира достигането на хранителни вещества до кожата.

  • Магнезий, цинк и селен в комбинация поддържат работата на нервната система и мускулите, подобряват тонуса на кожата и укрепват имунитета.


 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула от хранителната добавка Акне Аут дневно, препоръчително на пълен стомах.


Опаковка: 30 капсули

 


Производител: Biotrade
Можете да поръчате Акне Аут Хранителна Добавка и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад