цена: 4.49 лв.3.79 лв.
бр.

Производител: Аромания

 
цена: 4.49 лв.3.79 лв.
бр.
Можете да поръчате Аромания АроФоликацид, 90 таблетки и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Аромания АроФоликацид, 90 таблетки

Aromania AroFolicacid 90 caps.АроФоликацид на Аромания е Фолиева киселина, която допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Спомага нормалния синтез на аминокиселини, кръвообразуването и метаболизъма на хомоцистеина. Оказва благоприятно влияние на функцията на сърдечносъдовата, имунната и нервната системи, както на плода, така и на майката. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
 
Витамин В9, или наричан още 
Фолиева киселина осигурява правилната функция на всички органи и системи в организма. АроФоликацид е продукт, разработен да предоставя цялото необходимо дневно количество фолиева киселина, само в 1 таблетка. 
 
Фолиевата киселина е от изключително значение за синтеза на ДНК, клетъчното делене и репродуктивните функции. Лекарите препоръчват фолиевата киселина да се включи към дневния прием като добавка в периода преди и по време на бременност, тъй като невралната тръба (зачатък на гръбначен и главен мозък) на плода се формира в първите 4-5 седмици, когато бременността най-често още не е установена. 
В периода на кърмене нуждата от фолиева киселина е завишена, защото тя подпомага възстановяването на организма, а освен това се изчерпва по-бързо, задоволявайки дневните потребности на майката и бебето. 

Съдържание 1 таблетка:
  • Фолиева киселина (Витамин В9) 400 µg (100% от ПДП*),
  • пълнители лактоза, микрокристална целулоза, пшенично нишесте, модифицирано нишесте, антислепващи агенти талк, магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Употреба: 1 таблетка дневно. Продуктът е подходящ за употреба при бременност и кърмене.


 

Производител: Аромания
Можете да поръчате Аромания АроФоликацид, 90 таблетки и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад