цена: 64.99 лв.
бр.

Производител: BioVita

 
цена: 64.99 лв.
бр.
Можете да поръчате БиоВита Масло от черен кимион 500 мл. (NIGELLA SATIVA) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

БиоВита Масло от черен кимион 500 мл. (NIGELLA SATIVA)

BioVita Nigella oil 500 ml


100% студено пресовано масло от семената на черен кимион.

Спомага за нормалните функции на имунната система и поддържане на оптимално здраве. Характеризира се с уникалната комбинация от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза в клетките и клетъчна регенерация. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова и палмитинова киселина. Наличието на фитостероли спомага за нормална метаболитна функция и балансирани нива на холестерол и кръвна захар.
Допринася за естествено здраве на сърдечно- съдова система.
Една от най-важните съставки нигелон действа благоприятно на дихателните пътища. Уникалният за растението тимоквинон подпомага естествената среда в организма. Представлява силен антиоксидант и допринася за поддържане на оптимален баланс в организма.
Маслото от черен кимион спомага за нормално храносмилане и работа на черен дроб. Активна е употребата му в дерматологията, поради неговите успокояващи, регенеративни възвръщащи жизнеността свойства.
Съставки:
100% студено пресовано масло от Египетски Черен Кимион.
Не съдържа съставки от генно- модифицирани организми( ГМО)!
Не съдържа подобрители,овкусители и консерванти
Препоръка за дневен прием: 
От 10 до 15 мл.дневно 1 час преди или след храна .Може да се приеме самостоятелно или  разтворено във вода.
Указание за употреба:
За постигане на оптимални резултати се препоръчва 3 месечен курс на приложение на хранителната добавка.
Противопоказания и странични ефекти:
При спазване на препоръчителната дневна доза странични ефекти не се наблюдават. Не се препоръчва при деца под 12 години, бременни и кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Предупреждение:
Да не се употребява от деца под 12 години, бременни и от хора с трансплантирани органи, заради опасност от отхвърляне!!!
 


Производител: BioVita
Можете да поръчате БиоВита Масло от черен кимион 500 мл. (NIGELLA SATIVA) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад