цена: 31.99 лв.
бр.

Производител: WELEDA

цена: 31.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Веледа Бебе Масло с Невен 200 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Веледа Бебе Масло с Невен 200 мл

Weleda Calendula Baby Oil 200 mlМасажното масло с невен на Веледа е естествено ароматизирано масло, съставено от 99% биологично сертифицирани съставки. То подхранва и овлажнява деликатната бебешка кожа, правейки я здрава, мека и еластична. Дерматологично изпитано за поносимост, това бързо попиващо масло съдържа уникална комбинация от екстракти от био невен и лайка, които успокояват и подхранват кожата в дълбочина.

Веледа масажно масло с невен е с максимално опростено съдържание, включващо само естествени съставки. То съдържа масло от сладък бадем, което е богато на антиоксиданта витамин Е есенциални мастни киселини, които подхранват бебешкото тяло, правят кожата му мека и здрава и я предпазват от вредното действие на свободните радикали.

Сгряващо и приятно, нанесено след вечерната баня, това масажно масло ще помогне на бебето ви да заспи дълбок и сладък сън.

  • 99% биологично, само натурални съставки
  • Успокояващо, сгряващо и специално формулирано с грижа за чувствителната кожа на бебето
  • Овлажнява, подхранва и предпазва

 

Състав:

Масло от сусам, масло от сладък бадем, екстракт от невен, екстракт от лайка, аромати от естествени есенциални масла – лимонин, линалол, гераниол, цитрал.

 

Начин на приложение:

Използвайте маслото с невен на Веледа след баня за масаж или за овлажняване на сухата кожа. Масажът има успокояващ и приспивен ефект, а движенията помагат на детето да опознае очертанията на собственото си тяло, да развие пространствената си ориентация и координацията си.

Можете да използвате маслото при смяна на пелени, като нанесете няколко капки от него на кърпичка или памучен тампон и нежно почистите кожата.


Производител: WELEDA
Можете да поръчате Веледа Бебе Масло с Невен 200 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад