цена: 59.99 лв.56.99 лв.
бр.


 
цена: 59.99 лв.56.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Витамин B12 (Хидроксокобаламин) Капки за Нос 5000мкг CureSupport Миравитал и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Витамин B12 (Хидроксокобаламин) Капки за Нос 5000мкг CureSupport Миравитал

CureSupport Miravital Vitamin B12 (Hydroxocobalamin) Nasal Drops 5000mcgВитамин B12 капки за нос CureSupport Миравитал е единствена по рода си патентована форма за назално приложение, която осигурява най-бързата абсорбция на ценния хидроксокобаламин (Hydroxocobalamin), който е естествена форма на В12. Като избирате този продукт, вие избягвате болезненото инжектиране и пероралната форма, която е удобна, но със съмнителна бързина и степен на усвояване.

Изследванията в контролирани условия показват, че тази формула гарантира високи серумни нива на витамин B12 до 60 минути след прием. Молекулите хидроксокобаламин безпрепятствено преминават през лигавицата на носа и навлизат в кръвообращението много по-бързо в сравнение с другите методи на прием на витамина.
 
Хидроксокобаламинът се произвежда от повечето микроорганизми. Той се намира и в човешкото тяло. В организма се доставя и чрез храната. В тялото ни, той се трансформира в две биоактивни коензимни форми на витамин В12 – метилкобаламин и аденозилкобаламин, които могат директно да се оползотворяват от организма. Хидроксокобаламинът се съединява много добре с молекулите в тялото, отговорни за пренасянето на веществата. По този начин хидроксокобаламинът се намира в кръвта по-дълго време от другите форми на витамин В12, като се осигурява продължително и постоянно набавяне на витамина. Още преди преобразуването си в коензимните форми, той притежава и още няколко изключителни качества – детоксикира и предпазва организма от болести, улавя радикалите на азотния моноксид, което го прави чудесен лек за нитрозативен стрес, причина за много заболявания.
 
Характеристики:
  • спомага нормалното протичане на метаболитните процеси
  • подпомага работата на нервната система
  • регулира нивата на хомоцистеин
  • допринася за доброто състояние на психичното и когнитивното здраве
  • участва във формирането на червени кръвни клетки
  • допринася за подсилване на имунната система
  • тонизира и намалява чувството за хронична умора

Състав (в 1 капка):
Витамин B12 (хидроксокобаламин): 2500 мкг
 
Други съставки: силициев двуокис, пречистено масло от сусам, витамин E, масло от мащерка
 
Одобрено за прием от вегани от The Vegan Society. Не съдържа ГМО.

Препоръчителна дозировка:
Нанасяйте по една капка Витамин B12 във всяка ноздра, 2 пъти в седмицата. Вдишайте силно, за да проникне максимално надълбоко.
 
При сериозен недостиг на витамина, започнете с ежедневен прием в рамките на 14 дни, след което преминете към обичайната схема на прием.
 
Опаковка: 5 мл (еквивалентни на 50 дози, достатъчни за 10-седмичен прием)
 
 
Можете да поръчате Витамин B12 (Хидроксокобаламин) Капки за Нос 5000мкг CureSupport Миравитал и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад