цена: 49.19 лв.42.99 лв.
бр.

Производител: 3 CHENES

 
цена: 49.19 лв.42.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Гуарана Био за Отслабване 3 Chenes и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Гуарана Био за Отслабване 3 Chenes

Guarana Bio Minceur 3 Chenes 30pcsГуарана на френските лаборатории 3 Chenes представлява висококачествена хранителна добавка за отслабване. Под формата на ампули с висока концентрация на растителни екстракти с доказан благотворен ефект в елиминирането на излишните мазнини при диетиращи хора.
 
Био гуараната на 3 Chenes  доставя на организма мощна комбинация от активни съставки в помощ на отслабването, в това число:
  • Гуаранин (кофеин) – активното вещество в гуараната, което не само тонизира тялото, но и увеличава базовото метаболитно ниво и стимулира мобилизирането на подкожните мазнини за енергия.
  • Епигалокатехин галат (EGCG) – един от най-потентните компоненти на зеления чай, който ускорява метаболизма и спомага за поддържането на енергийните нива по време на нискокалорийни диети. В допълнение, екстрактът от зелен чай притежава мощни антиоксидантни свойства и ефективно ограничава вредното въздействие на оксидативния стрес.
  • Натурални храносмилателни ензими от био папая и био ананас – тези тропически плодове са богати на веществата папаин и бромелаин, които подобряват процеса на разграждане и усвояване на хранителните вещества.
 
Активни съставки (в 1 ампула):
Екстракт от гуарана: 250 мг
- от който кофеин: 35 мг
Екстракт от зелен чай: 214 мг
- от който епигалокатехин галат (EGCG): 10 мг
 
Съдържание:
Вода, концентриран сок от ананас, концентриран лимонов сок, екстракт от гуарана, пюре от папая, екстракт от зелен чай, лимоново масло. Всички растителни съставки са сертифициран продукт на биологичното земеделие.
 
Препоръчителна дозировка:
Приемайте една ампула био гуарана за отслабване дневно – директно или разтворена в чаша вода. Възможно е да стартирате с 10-дневен интензивен прием от по 2 ампули дневно (1 сутрин и 1 в ранния следобед).
 
За оптимални резултати комбинирайте с балансиран хранителен режим с намалено съдържание на калории и редовна физическа активност.
 
Опаковка: 30 ампули
 
 

Производител: 3 CHENES
Можете да поръчате Гуарана Био за Отслабване 3 Chenes и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад