цена: 21.50 лв.20.19 лв.
бр.


 
цена: 21.50 лв.20.19 лв.
бр.
Можете да поръчате Детски аспиратор за нос Бейби-вак (Baby-Vac) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Детски аспиратор за нос Бейби-вак (Baby-Vac)

Baby-vacBaby Vac - Детски аспиратор за нос
 

Течащият нос е изключително често срещано явление при бебетата и малките деца. Те страдат от настинка около шест пъти годишно, което означава, че носната им лигавица често е възпалена.

Ако въпросното състояние не се адресира навреме и по правилен начин, застоялият секрет се превръща в идеална среда за развитието на бактерии. Така се създават предпоставки за влошаване състоянието на детето и възникването на усложнения като възпаление на средното ухо, синузит и бронхит.

Нещо повече - децата и бебетата разчитат предимно на носовете си, за да дишат. Запушването възпрепятства нормалните дихателни функции и е свързано не само с дискомфорт, но и с повишен риск от респираторни разстройства.

Ето защо е важно във възрастта, в която едно дете все още не се е научило да си духа носа, носният секрет да бъде отстраняван посредством изсмукване. Тъй като моторните респиратори са скъпи и налични единствено в специализираните медицински заведения, това прави почистването на носа на болното ви дете по няколко пъти на ден невъзможно или в най-добрия случай - непрактично.  

Именно за тази цел е създаден детският аспиратор за нос Baby-Vac. Той може да се използва колкото често е необходимо, без да уврежда носната лигавица. Неговата ефикасност и безопасност са клинично тествани и потвърдени от няколко международни институции.

Премахването на носния секрет с помощта на Baby-Vac ускорява възстановяването от настинка и грип, подобрява дишането и общото благосъстояние и допринася за превенцията на заболявания на горните дихателни пътища.

 

Ако в събирателния цилиндър не постъпи секрет, процедурата трябва да бъде прекратена.

 

Настинка, продължаваща повече от няколко дни или седмица трябва да бъде консултирана с лекар за изключване вероятността от алергии, аденоиди или други усложнения.

Можете да поръчате Детски аспиратор за нос Бейби-вак (Baby-Vac) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад