цена: 7.29 лв.6.19 лв.
бр.

Производител: QUEISSER PHARMA

 
цена: 7.29 лв.6.19 лв.
бр.
Можете да поръчате Допелхерц Хепабаланс за Черен Дроб и Жлъчка и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Допелхерц Хепабаланс за Черен Дроб и Жлъчка

Doppelherz HepabalanceДопелхерц Хепабаланс е хранителна добавка с екстракти от артишок и бял трън, които са с доказан благотворен ефект върху здравето на черния дроб и жлъчката. Нормалната работа на тези два органа е от основно значение за правилното храносмилане. Във време, в което начинът ни на живот става причина за повече храносмилателни проблеми от всякога, е наложително да се обърнем към две изпитани средства за справянето с тях.

Артишокът е стар познайник на човечеството, използван от край време за преодоляване на различни чернодробни проблеми. Днес, благодарение на науката знаем, че неговият благотворен ефект се дължи на биофлавоноида цинарин, който е концентриран в листата на растението.

Цинаринът има ключова роля като антиоксидант, защитавайки чернодробните клетки от свободни радикали. В допълнение той стимулира секрецията на жлъчен сок и регулира перисталтиката. Благодарение на тези свойства на цинарин, екстрактът от листа на артишок има отлично въздействие при различни неразположения на стомаха и червата, в това число подуване и тежест в коремната област, газове, запек, лошо храносмилане.

Белият трън е друго традиционно средство за подпомагане на чернодробните и жлъчните функции, включително и за нормализиране нивата на холестерол в кръвта. Оказва се, че плодовете на белия трън са изключително богати на друг флавоноид – силимарин. Силимаринът подпомага работата на чернодробните клетки, стимулира клетъчното обновяване и потиска развитието на фибротичните процеси. Има детоксикиращо действие, неутрализирайки негативното действие на токсини като алкохола.
 
Състав:
Допелхерц Хепабаланс за Черен Дроб и Жлъчка
* Процент от препоръчителната дневна доза съгласно Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки 
** Няма определена дневна доза
 

Препоръчителна дозировка:
По 3 капсули дневно с храната


Опаковка:
30 капсули
 

Производител: QUEISSER PHARMA
Можете да поръчате Допелхерц Хепабаланс за Черен Дроб и Жлъчка и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад