цена: 26.39 лв.23.49 лв.
бр.

Производител: WALMARK

 
цена: 26.39 лв.23.49 лв.
бр.
Можете да поръчате Иделин Белиема Интимен Гел Измиващ 2х200 мл Промо и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Иделин Белиема Интимен Гел Измиващ 2х200 мл Промо

Idelyn Beliema Expert Intimate Washgel 200 mlИделин Белиема интимен гел е деликатен почистващ продукт, който предпазва от инфекции и възпаления. Показан за директно приложение, той е с кисело pH и деликатен аромат – неутрализира специфичния мирис, ефективно почиства и Ви оставя с усещане за свежест и комфорт.
 
Иделин Белиема интимен гел е подходящ за:
  • Ежедневна грижа и отстраняване на дискомфорта в резултат от физическа активност, високи температури и изпотяване
  • Превенция на инфекции в ситуации с повишен риск – продължително пътуване, посещение на обществени сауни и басейни, спортни съоръжения, спа и козметични салони и др.
  • Интимна грижа по време на месечен цикъл, бременност или след раждане.
 
Хлорхексидин препятства развитието на гъбички и бактерии, а борната и млечна киселини регулират локалното pH до естественото му ниво. Продуктът съдържа деликатни почистващи вещества и хиалуронова киселина с отлични овлажняващи свойства.

Витамините E и B5 и екстрактът от алое вера са с подхранващо и омекотяващо действие и ефективно успокояват сърбежа. Иделин Белиема интимен гел съдържа пребиотици под формата на α-олигогликани, които съдействат за поддържането на естествения бактериален баланс в интимната област.
 
Начин на употреба:
Малко количество от интимния гел се нанася на влажна кожа, след което се изплаква обилно с течаща вода. При необходимост процедурата може да се повтори.
Иделин Белиема интимен гел не е подходящ за влагалищни промивки.
 

Обем: 2х200 мл
 
 

Производител: WALMARK
Можете да поръчате Иделин Белиема Интимен Гел Измиващ 2х200 мл Промо и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад