Клиентска карта „Адонис“

Клиентската карта „Адонис“ Ви дава възможност да станете специален клиент на аптеки „Адонис“ и да получавате 5% отстъпка при всяко Ваше пазаруване в софийските обекти от веригата.

 

Към момента под логото на Аптеки „Адонис“ на територията на София оперират общо 9 обекта, разположени на ключови комуникативни места в града. Веригата се развива успешно и броят на нейните аптеки нараства, както и предлаганият в тях асортимент. Във всеки един обект можете да откриете богата лекарствена номенклатура, козметика, хранителни добавки, биопродукти, хомеопатични препарати, детски стоки, медицински апарати и уреди.

 

В качеството си на наш клиент Вие не само получавате професионална фармацевтична консултация и любезно обслужване, но и спестявате средства, закупувайки продукти на водещи български и световни производители на едни от най-добрите цени у нас. Специалната отстъпка, на която клиентската карта „Адонис“ Ви дава право, ще ви позволи както да реализирате допълнителни спестявания, така и да бъдете разпознавани като специални клиенти във всеки един от нашите обекти.

 

Специалната отстъпка, която Ви предоставяме с издаването на клиентска карта „Адонис, е в размер на 5% и важи за всички стоки, закупени на място в аптеки „Адонис”, с изключение на  случаите, когато аптеката предоставя други условия на продажба за съответния продукт. Търговската отстъпка не важи при покупки на лекарствени продукти с рецепта към НЗОК, лекарствени продукти на свободна продажба с единична цена над 100 лева и стоки в промоция.

 

За да получите своята клиентска карта „Адонис“, е нужно само да:

  • Изтеглите нашето заявление за клиентска карта (.docx, 90 KB)
  • Попълните в него своето име, адрес, рождена дата, данни за контакт и обект, в който предпочитате да получите готовата си карта
  • Изпратите попълненото заявление на l.hristova@adonis.bg или да го подадете лично в някой от нашите обекти.

 

Готовата си клиентска карта ще получите в посочения от вас обект на „Адонис“ в 7-дневен срок. За целта не пропускайте да посочите обекта за получаване в съответното поле на формуляра.  

 

Благодарим Ви за доверието!