20%
Корвирал за силен имунитет капс. х30 (ПРОМО ОПАКОВКА)


 
цена: 39.89 лв.31.90 лв.
бр.


 
цена: 39.89 лв.31.90 лв.
бр.
Можете да поръчате Корвирал за силен имунитет капс. х30 (ПРОМО ОПАКОВКА) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Корвирал за силен имунитет капс. х30 (ПРОМО ОПАКОВКА)

CORVIRAL caps x 30 (PROMO PACK)CORVIRAL е уникален по рода си продукт със състав специално разработен с цел повишаване на имунната защита и включващ ценни за организма компоненти. 

Наличието на екстракт от листата на хининово дърво /Cinchona/ и артемизинин съдържащия сладък пелин/Artemisia annua/  имат противовъзпалителен и имуномодулиращ ефект и действат срещу проникването на външни за организма патогени във вътрешността на клетката. 
Включването в състава на екстракта от глог /Crataegus/ предпазва сърдечно-съдовата система, а наличието на ябълков пектин влияе благоприятно на стомашно-чревния тракт и на сърдечно-съдовата система, като способства за намаляването на нивата на лошия холестерол и на триглицеридите в плазмата.
Имуностимулиращо действие имат екстрактите от джинджифил /Zingiber officinale/, горчив портокал /Citrus aurantium/ и глухарче /Taraxcum/, както и витамин C и минералите цинк и селен.
Друго едно вещество, което бе използвано в борбата с COVID 19 в Китай е веществото амониев глициризинат, съдържащ се в  билката Glycyrrhiza glabra (женско биле).  Женското биле има дълга история на приложение при лечение на кашлица, простуда както и за регулиране на нарушеното храносмилане.  Амониевият глициризинат има и противовъзпалително действие и се използва за лечение на щетите нанесени от хепатит В върху черния дроб.  
В допълнение, естествени продукти извлечени  от корените на мушкато /Pelargonium sidoides/ и от глухарче /Taraxcum/ имат доказано  противо-грипно действие като потискат навлизането на вирусите в клетките гостоприемник и също посредством инхибиране на ключови вирусни ензими.
CORVIRAL се препоръчва за прилагане още при първите грипоподобни симптоми. Препоръчително е това да се прилага под наблюдението на специалист.
CORVIRAL е уникален по своя състав продукт, без аналог към момента и би могъл да се ползва при всички случаи имащи инфекциозен характер.
CORVIRAL се прилага в дози 1-2 капсули, 3 пъти дневно, като е възможно дозата да се удвои след консултация със специалист.
 

Можете да поръчате Корвирал за силен имунитет капс. х30 (ПРОМО ОПАКОВКА) и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад