цена: 24.39 лв.21.49 лв.
бр.

Производител: Kendy Pharma

 
цена: 24.39 лв.21.49 лв.
бр.
Можете да поръчате Лактофлор Уробиотик плюс 30 капс и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Лактофлор Уробиотик плюс 30 капс

LactoFlor Urobiotic+ 30 caps


ПРОБИОТИЧЕН БЛЕНД С URSOLIA® ЗА ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ УРОИНФЕКЦИИ

Най-честият виновник за пикочните инфекции например е бактерията Еscherichia coli (E. coli). Тя се установява в пикочния мехур и често достига до бъбреците. Промяна в хормоналните нива, периодът на бременността, честа сексуална активност, дисбаланс на добри и лоши бактерии в пикочо-половата област, досег с басейни са само част от причинителите на едни от най-често срещаните бактериални инфекции.

Lactoflor Urobiotic + е изцяло натурален продукт, подходящ за жени и мъже, несъдържащ консерванти и ГМО, базиран на иновативен пробиотичен бленд с Ursolia, D-маноза и Exocyan, който ни осигурява:

  • бързо облекчаване първите симптоми на дискомфорт при уриниране
  • подходящ за бременни, кърмещи жени, диабетици и деца над 6 години
  • не предизвиква резистентност при продължителен прием
  • подходящ при комплексно приложение с антибиотици

Всяка капсула съдържа:

1. Уникалната селекция от специално подбрани пробиотични щамове от видовете Lactobacilus acidofilus, L. casei, B. bifidum, B. infantis, В. Longumn, които са ефективни срещу Escherichia coli и въздействат положително върху уринарните пътища, вагиналната флора и имунната система.

2. Ursolia ® – стандартизиран екстракт от градински чай с високо съдържание на урсолова и олеанова киселини. Има изразен противовъзпалителен и антиоксидативен ефект. Урсоловата киселина спомага за намаляване на възпалението на уринарния тракт, свързано с E. coli. Помага за намаляване на дискомфорта и възпалението в долната част на уринарния тракт.

3. Exocyan ® -стандартизиран сух екстракт от червена боровинка – действа срещу бактерията E.coli, като унищожава връзката патоген-рецептор. Така лошите бактерии не успяват да се закрепят и се отделят чрез урината.

4. D–маноза – 100% природен монозахарид, който естествено се намира в някои червени плодове. Притежава проучена способност да измества и да евакуира патогенните бактерии. D – манозата блокира прилепването на уропатогена E. coli. Подпомага процеса на отвеждане на патогените в урината.
 


Производител: Kendy Pharma
Можете да поръчате Лактофлор Уробиотик плюс 30 капс и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад