цена: 28.99 лв.
бр.

Производител: Webber Naturals

 
цена: 28.99 лв.
бр.
Можете да поръчате МАКА ЗА ЖЕНИ 60 V капсули Уебър Нейчъралс и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

МАКА ЗА ЖЕНИ 60 V капсули Уебър Нейчъралс

Maca for Women 60 Vcaps. Webber Naturals
Ефективно средство за женско здраве. Уникална комбинация от органични екстракти мака и ашваганда. Повишава имунитета, либидото и енергията, както и поддържа емоционалните аспекти на сексуалното здраве, увеличава съпротивлението на организма към ежедневния стрес и подобрява енергията и спортните постижения.Хранителна добавка, 60 V капсули   
 
Мака за жени от Webber Naturals насърчава жизнеността и оптималното благосъстояние на жените с уникална комбинация от органичен екстракт от  мака и органичен екстракт от ашваганда. Мака се използва от хиляди години за повишаване на имунитета, либидото и енергията, както и за поддържане на емоционални аспекти на сексуалното здраве, докато ашваганда увеличава съпротивлението на организма към ежедневния стрес и подобрява енергията и спортните постижения.
  • Поддържа както физически, така и емоционални аспекти на сексуалното здраве;
  • Помага за подобряване на либидото и поддържа баланса на настроението по време на менопаузата;
  • Съдържа органичен екстракт  KSM-66 Ashwagandha за повишаване на устойчивостта към стрес и тревожност;
  • Отличен избор за подкрепа по време на тренировки.
Maca за жени от Webber Naturals съчетава балансиращата настроението подкрепа на мака с подмладяващите качества на KSM-66 Ashwagandha. Заедно те подпомагат както емоционалните, така и физическите аспекти на сексуалното здраве на жените.
Перуанците са използвали мака в продължение на хиляди години, за да повишат виталността,  либидото,  имунитета, да увеличат енергията и да поддържат общото си благосъстояние. Ашваганда е водещата билка на аюрведичната медицина и е добре познат адаптоген. KSM-66 използва един-единствен по рода си процес на екстракция на алкохол и химикали, за да създаде най-високо концентрирания екстракт от ашваганда на пазара. Той е оптимален за насърчаване на здравословен отговор срещу ежедневния стрес, също така е много подходящ като добавка при тренировки.

Съставки:                                 (в 1 капс.)              дн. доза
Мака органик                             275 mg                   550 mg
   екстракт (корен), 6:1 /Lepidium meyenii/,  (желатиризиран), еквивалентен на
   1650 mg мака
Ашваганда органик                   300 mg                    600 mg
    екстракт (корен), /Withania somnifera/ , (осигуряващ 5% витанолиди)
   (еквивалентен на 3600 mg изсушена билка)
Растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), растителна целулоза, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).
Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО. Подходящо за вегетарианци.
Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на женския организъм при физически и психически стрес, нормалното ниво на кръвна захар и за поддържане на нормална сексуална функция.  
Забележка: При бременност, кърмене, прием на антидепресанти или лекарства разреждащи кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Дозировка и приложение: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!


 

Производител: Webber Naturals
Можете да поръчате МАКА ЗА ЖЕНИ 60 V капсули Уебър Нейчъралс и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад