цена: 17.69 лв.
бр.

Производител: Naturpharma

 
цена: 17.69 лв.
бр.
Можете да поръчате Миковаг плюс вагинални овули 10 бр. и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Миковаг плюс вагинални овули 10 бр.

Micovag Plus 10 pcs.Миковаг Плюс овули са медицинско изделие за съпътстващо лечение на вагинална кандидоза. Те балансират и нормализират вагиналното pH, с което допринасят в борбата с колонизацията на патогени. Благодарение на своето успокояващо действие, Овулите Миковаг отслабват неприятния сърбеж и усещането за парене.

Вагиналната кандидоза е инфекция, причинена от гъбички от рода Candida. Те обичайно присъстват във вагиналната флора и са в равновесие с останалите микроорганизми. При определени условия, като намален имунитет, лечение с антибиотици или кортикостероиди, недостиг на витамини, небалансирана диета, стрес, носене на стегнато или синтетично бельо, гъбичките от рода Candida могат да се размножат прекомерно и да нарушат баланса на вагиналната флора. Техният свръхрастеж предизвиква развитието на вагинална кандидоза.

Състав: Полусинтетични глицериди, борна киселина, силициев диоксид диметил силилират, бизаболол, витамин Е ацетат, млечна киселина.

Начин на приложение: използвайте по 1 овула на ден, за предпочитане преди лягане, или както е указал вашият лекар. Извадете овулата и я поставете дълбоко във вагината. Измийте ръцете си преди и след употреба.

Опаковка: 10 овули

Противопоказания:

Не прилагайте при индивидуална свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.


Производител: Naturpharma
Можете да поръчате Миковаг плюс вагинални овули 10 бр. и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад