На 24 май правим електронна пауза

20.05.2017 г.

Ако ви се струва, че този месец се почива прекалено много, значи или сте работодател, или работохолик. Всички останали хора имат повод за радост, която, надяваме се, няма да бъде помрачена от предстоящите промени в работния ритъм на електронната ни аптека.

Възнамеряваме да почетем празника на българската просвета и славянската писменост съгласно официалния календар и в тази връзка онлайн магазинът ще обработва и изпълнява поръчки по следния начин:

 
  • Всички поръчки, направени преди 16 часа на 23 май, ще бъдат обработени и потвърдени на същия ден и ще могат да бъдат доставени най-рано на 25 май, четвъртък.
 
  • Всички поръчки, направени след 16 часа на 23 май и на 24 май, ще бъдат обработени и потвърдени на 25 май, четвъртък и ще могат да бъдат доставени най-рано на следващия ден (26 май, петък).

Естествено, оставаме на ваше разположение за всякакви дистанционни запитвания, а новият ни промоционален каталог е пълен със супер предложения, от които бихте могли да се възползвате както онлайн, така и на място.

И като казахме „на място“, физическите ни обекти ще бъдат отворени и през почивните дни и са в пълна готовност да удовлетворят непосредствените ви фармацевтични нужди.


всички новини