цена: 15.09 лв.
бр.

Производител: Biotrade

 
цена: 15.09 лв.
бр.
Можете да поръчате Одорекс Део Рол-он Против Изпотяване за Тяло 40 мл Biotrade и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Одорекс Део Рол-он Против Изпотяване за Тяло 40 мл Biotrade

Odorex Deo Body Antiperspirant roll on 40 mlОдорекс Део е рол-он против изпотяване и неприятна миризма с дълготрайно действие. Предназначен е за третиране прекомерното потене под мишниците и дланите, обикновено придружено с лош мирис.

Състоянието, познато в медицинската литература като хиперхидроза, се причинява от прекомерна секреция на част от потните жлези в тези зони и се характеризира с перманентна влажност под мишниците и по дланите. Успешно се третира с помощта на алуминиев хлорид в оптимална концентрация, плюс различни антибактериални съставки. Именно това е силата на препарата Одорекс, чиято формула е изчислена така, че да не причинява нежелани реакции, като същевременно гарантира дълготраен ефект с продължителност от една до две седмици (10-14 дни).

Съдържащият се в Одорекс Део алуминиев хлорид неутрализира алуминиевата сол в човешката пот и формира гелообразна субстанция върху потните жлези със свръхсекреция, като по този начин ги запушва. Това по никакъв начин не е пречка пред естественото регулиране на телесната температура и не е свързано с неблагоприятни последици за организма.

Действието на Одорекс Део трае в продължение на една до две седмици (7-14 дни), като в отделни случаи може да има ефект дори и след 20 ден. Това свидетелства не само за ефикасността на препарата, но е и добър аргумент за неговото удобство и икономичност – с негова помощ спестявате пари и време, прекарано в ежедневно нанасяне.

Начин на употреба:

Преди първо ползване, за предпочитане преди лягане, измийте подмишниците и ръцете си със сапун и ги подсушете добре. Нанесете Одорекс Део обилно на суха кожа и оставете да попие. На следващия ден изплакнете зоните само с вода. Повторете на следващата и по-следващата вечер (до достигане на общо 3 нанасяния), след което преминете към поддържаща схема.

В зависимост от индивидуалните особености, поддържащата схема на нанасяне е веднъж на всеки 7 до 14 дни. Ако на десетия ден след първото нанасяне се появи обилно изпотяване, поддържайте ефекта на Одорекс Део, нанасяйки го на интервал от 9 дни. През това време можете да се къпете с всякакви гелове и сапуни, както и да използвате предпочитаните от Вас дезодоранти и парфюми, без да се притеснявате, че това ще неутрализира ефекта на препарата.

Прилагайте Одорекс Део само върху здрава кожа без наранявания, в ден, в който НЕ е било извършвано обезкосмяване на подмишниците. Да не се използва при наличието на свръхчувствителност към алуминиеви соли.


Производител: Biotrade
Можете да поръчате Одорекс Део Рол-он Против Изпотяване за Тяло 40 мл Biotrade и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад