цена: 35.99 лв.34.19 лв.
бр.

Производител: ORGANIC INDIA

 
цена: 35.99 лв.34.19 лв.
бр.
Можете да поръчате Органик Индия Защита на сърцето х 90 капс. и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Органик Индия Защита на сърцето х 90 капс.

Organic India Heart Guard x 90Хранителната добавка Защита на сърцето, на Органик Индия, е смес от три индийски билки, които са био сертифицирани. Подсилва функциите на сърдечно-съдовата система, като укрепва сърдечния мускул и подобрява кръвообращението. Формулата помага за намаляване на напрежението, стреса, тревожността, холестерола и липидите в кръвта. Подпомага за подобряване на усвояването на кислорода. Предпазва сърцето от свободните радикали, предизивкани от ежедневния стрес.
Препоръчва се за пациенти с високо кръвно налягане.
  
Състав:
Арджуна /Terminalia Arjuna/ - Основна билка в Защита на сърцето. Повлиява благоприятно исхемия на сърцето, високо кръвно и сърдечна недостатъчност. Допринася за увеличаване на аеробния капацитет и нормализиране нивата на холестерола. Има силно антиоксидантно действие. Облекчава дейността на бъбреците и страничните ефекти от диабет тип I и тип II.
 
Сапунени ядки /sapindus trifoliatus/ - Понижава кръвното налягане, като влияе пряко върху сърдечния мускул. Забавя сърдечния пулс.
 
Моринга /moringa pterygosperma/ - Понижава кръвното налягане. Ефикасно повлиява диабета, като помага за нормализиране нивата на кръвната захар, както и помага за намаляване нивата на холестерол, при завишено му наличие в кръвта. Богатото съдържание на калций, цинк, селен и аминокиселини, спомага за положителното въздейстие при остеопороза и оскъдно хранене. Притежава антибактериално действие и антимикотично. Не се препоръчва приемането на моринга от жени, които желаят да забременеят, тъй като билката има анти-бебе ефект.
 
Съдържание в 1 капсула (400 мг):
  • Terminalia arjuna (кора) - 300 мг
  • Sapindus trifoliatus (плод) - 50 мг
  • Moringa oleifera (лист) - 50 мг
  • растителна целулоза
Препоръчителна дозировка: По една-две капсули с храна или вода, по два пъти на ден, или както Ви е предписал Вашият лекар. Не превишавайте дневната доза.
 
Да не се употребява от хора с ниско кръвно налягане.
По време на бременност, кърмене или заболяване – консултирайте се с Вашия лекар.
 
Обем: 90 веган капсули в стъклена опаковка

Без глутен и ГМО.
Без пестициди и тежки метали.
 
Кашер сертификат.
 
 

Производител: ORGANIC INDIA
Можете да поръчате Органик Индия Защита на сърцето х 90 капс. и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад