цена: 35.99 лв.34.19 лв.
бр.

Производител: ORGANIC INDIA

 
цена: 35.99 лв.34.19 лв.
бр.
Можете да поръчате Органик Индия Шатавари Хормонален Баланс Капсули Х 90 и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Органик Индия Шатавари Хормонален Баланс Капсули Х 90

Organic India Shatavari Hormonal Balance Capsules X 90Хранителната добавка Шатавари на Органик Индия е вдъхновена от древноиндийските практики за подмладяване на женското тяло и постигане на отлично женско здраве. Билката Шатавари (Asparagus racemosus или див аспарагус) се отличава с уникалното свойство да постига баланс в женския организъм, независимо от възрастта – още от първия месечен цикъл, през майчинството, до менопаузата.

Името „шатавари“ в хинди означава „церител на сто болести“, но може да бъде преведено и като „сто корена“, което също не е далеч от истината, имайки предвид богато разклонената коренова система на растението. Думата за корен „вари“ също се използва и за символично именуване на съпруга като „корен“ на семейството. Ето защо наименованието на билката често се тълкува и като „сто съпруга“ или с други думи – даряваща на жената енергия за обладаването на стотима съпруга. С над десет вида фитоестрогени, това растение е дар за женското здраве. 

 

Здравословни ползи от Шатавари:

  • Стимулира репродуктивното здраве и укрепва половата система при жените
  • Балансира женския хормонален профил
  • Подсилва имунитета
  • Подобрява издръжливостта

 

Състав (в 1 капсула):

400 мг шатавари (Asparagus racemosus)

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1-2 капсули по 2 пъти на ден.

 

Билката в продукта Шатавари на Органик Индия е отгледана при спазване изискванията за устойчиво биодинамично земеделие и е сертифицирана като биопродукт.

Без глутен.

Без тежки метали и пестициди.
 


 


Производител: ORGANIC INDIA
Можете да поръчате Органик Индия Шатавари Хормонален Баланс Капсули Х 90 и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад