цена: 11.59 лв.
бр.

Производител: NATURPRODUCT

 
цена: 11.59 лв.
бр.
Можете да поръчате Падстоп Padstop лосион против въшки 75 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Падстоп Padstop лосион против въшки 75 мл

Padstop Head Lice Lotion 75mlОтстраняването на въшки може да се окаже трудно и разочароващо, но проблемът трябва да се третира, за да се гарантира, че техният жизнен цикъл е спрян.

Състав: ПАДСТОП съдържа 100% диметикон, който бързо елиминира проблема с въшките.

Диметикон спира активния стадий на развитие на въшките и техните яйца, т.нар. гниди.
Бързо отстранява въшките - след около минимум 10 минути от приложението, въшките и гнидите се задушават и изсъхват.

След употреба на продукти, съдържащи диметикон, не се наблюдава възвръщане на жизнените функции на паразита.

Допълнително, диметикон редуцира адхезията на гнидите, улеснявайки тяхното отстраняване с гребен за въшки.
Действието на диметикон е напълно механично, поради което въшките и гнидите не могат да станат резистентни към него. Благодарение на това медицинското изделие PADSTOP може да се прилага всеки път щом се появят въшки.
Отстраняването на главовите въшки сега е по-лесно от всякога.

Указания за употреба:

1.
Разделете косата на четири части, от челото до шията и от едното ухо до другото. Нанесете ПАДСТОП върху суха коса и втрийте лосиона, докато цялата коса и скалпа не се омокрят добре. В зависимост от дължината на косата, коригирайте необходимото количество лосион. За да се улесни дозирането, на гърба на флакона ПАДСТОП има поставена скала в милилитри.

Решението трябва да се приложи в същия ден, в който са открити въшките и на всички лица, които са засегнати от въшки, за да се избегне повторното изхвърляне на яйца.

Уверете се, че по време на употреба, лосионът не влиза в контакт с очите.

2. След като лосионът е нанесен, покрийт косата с найлоновата шапка за коса, включена в комплекта. Оставете лосиона с диметикон да подейства в продължение на 10-60 минути (в зависимост от дължината на косата и дебелината на косъма).

3. След това срешете косата си много добре от корен до връх с гребена, включен в опаковката, за да отстраните мъртвите въшки и гниди. Измийте косата два пъти с обичайния ежедневен шампоан, който ползвате.

4. През следващите 10 дни внимателно проверявайте дали имате въшки и гниди по главата. Това може да се случи, ако невнимателно сте сресали косата, тъй като въшките снасят яйца няколко пъти на ден и излюпването им става след около 7 дни. Ако паразитите се появат отново, повторете горните стъпки.
 

Производител: NATURPRODUCT
Можете да поръчате Падстоп Padstop лосион против въшки 75 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад