цена: 21.99 лв.18.99 лв.Производител: JOHNSON & JOHNSON C.H.

 
цена: 21.99 лв.18.99 лв.


Пиз Буин Tan intensifier лосион SPF 15 150 мл

Piz Buin tan intensifier sun lotion SPF 15 150 ml


Пиз Буин тан интензифайър лосион СПФ 15 150 мл

Piz Buin Tan Intensifier технология дава възможност за намаляване на половина времето, за да изградите своя красив и естествен тен!
Piz Buin Tan Intensifier е иновативен продукт за защита от слънцето, който съдържа авангардната съставка, наречена Melitan, при прилагането на която, се стимулира процес, който предизвиква естествено производство на меланин в кожата. В резултат на увеличаването на производството на меланин, се получва великолепен, естествен тен, който придобивате за половината от времето, което ви е необходимо обикновено.Подобрен натурален тен с широкоспектърна UVA/UVB защита.
По-бързо потъмняване чрез Melitan TM технолгия, която активира естествения процес на потъмняване.
UVA/UVB Широкоспектърна и фотостабилна защита с Helioplex TM технология. 
Осигурява часове на хидратация.
Съдържа Витамин Е 
Формула устойчива на вода и пот.
Дерматологично тестван продукт.
С Акапулко аромат.

Проучвания показват, че за потребителите вече не е необходимо да правят компромис със защитата от вредното влияние на слънчевите лъчи, за да получат красив и естествен тен. Изследвания ин-витро доказват, че технологията на Piz Buin Tan Intensifier спомага за повишаване на тена с 54%, докато широкоспектърни филтри предпазват кожата от вредното въздействие на слънчево лъчение.
Тайната е в експертните познания на Piz Buin в науката за пигментацията на кожата. Когато кожата е изложена на въздействието слънчевите лъчи, тя естествено се опитва да се предпази чрез производството на меланин. Меланинът се освобождава в горните слоеве на кожата, където предпазва уязвимите епидермални клетки от увреждане. Резултатът от производството на меланин е пигментирането на кожата, което ние наричаме тен.

Нанасяйте 20 мин. преди излагане на слънце. Реапликирайте. 
Избягвайте излагане на слънце между 11 и 15 часа

 


Производител: JOHNSON & JOHNSON C.H.
назад