цена: 21.99 лв.18.99 лв.Производител: JOHNSON & JOHNSON C.H.

 
цена: 21.99 лв.18.99 лв.


Пиз Буин Tan intensifier лосион SPF 6 150 мл

Piz Buin tan intensifier sun lotion SPF 6 150 ml


Пиз Буин тан интензифайър лосион СПФ 6 150 мл

Piz Buin Tan Intensifier технология дава възможност за намаляване на половина времето, за да изградите своя красив и естествен тен!
Piz Buin Tan Intensifier е иновативен продукт за защита от слънцето, който съдържа авангардната съставка, наречена Melitan, при прилагането на която, се стимулира процес, който предизвиква естествено производство на меланин в кожата. В резултат на увеличаването на производството на меланин, се получва великолепен, естествен тен, който придобивате за половината от времето, което ви е необходимо обикновено.Подобрен натурален тен с широкоспектърна UVA/UVB защита.
По-бързо потъмняване чрез Melitan TM технолгия, която активира естествения процес на потъмняване.
UVA/UVB Широкоспектърна и фотостабилна защита с Helioplex TM технология. 
Осигурява часове на хидратация.
Съдържа Витамин Е 
Формула устойчива на вода и пот.
Дерматологично тестван продукт.
С Акапулко аромат.

Проучвания показват, че за потребителите вече не е необходимо да правят компромис със защитата от вредното влияние на слънчевите лъчи, за да получат красив и естествен тен. Изследвания ин-витро доказват, че технологията на Piz Buin Tan Intensifier спомага за повишаване на тена с 54%, докато широкоспектърни филтри предпазват кожата от вредното въздействие на слънчево лъчение.
Тайната е в експертните познания на Piz Buin в науката за пигментацията на кожата. Когато кожата е изложена на въздействието слънчевите лъчи, тя естествено се опитва да се предпази чрез производството на меланин. Меланинът се освобождава в горните слоеве на кожата, където предпазва уязвимите епидермални клетки от увреждане. Резултатът от производството на меланин е пигментирането на кожата, което ние наричаме тен.

Нанасяйте 20 мин. преди излагане на слънце. Реапликирайте. 
Избягвайте излагане на слънце между 11 и 15 часа

 


Производител: JOHNSON & JOHNSON C.H.
назад