Скъсайте с връзките! Идват HICKIES!

14.04.2015 г.

В Аптеки Адонис знаем, че ключът към здравето се крие не само в храната, която ядем, но и в движението, което осъществяваме.

Ето защо имаме удоволствието да ви представим един продукт, насочен към активно придвижващите се на два крака хора, независимо дали говорим за тичане, баскетбол, тенис, фитнес, голф, разходки в парка, преследване на градския транспорт или друг предпочитан от вас спорт.

HICKIES

HICKIES е иновативна компания, базирана в Ню Йорк. Тя е посветила бизнеса си на една-единствена цел - да промени онзи аспект от дизайна на спортните обувки, който е останал непокътнат от създаването им до днес. А именно - връзките за обувки.

HICKIES представляват адаптивни еластични връзки за обувки, които нямат нужда от завързване и карат обувката да прилепва по крака ви като ръкавица. С тях досадните процедури по обуване и събуване са само един смътен спомен, а принудителните спирания за опитомяване на поредната разпасала се връзка са точно толкова, колкото би трябвало да бъдат - николко! 

HICKIES не само пестят време и усилия на активния човек, но значително улесняват ежедневието на хора със специални нужди и малки деца, които все още не са усвоили изкуството на фльонгата. Преди време за тях специално търсехме обувки с лепенки, а сега с помощта на HICKIES дори и най-претенциозният чифт маратонки може да се адаптира за обуване с едно елементарно движение.  

HICKIES е сравнително млада марка, но вече успява да промени консервативния в това отношение пазар, скъсвайки връзките с вековните традиции на "фльонгите". 

Всеки комплект HICKIES съдържа 14 еластични връзки за обувки – бройка, която е повече от достатъчна за окомплектоването дори и на високи обувки.   

Закупувайки HICKIES, вие се сдобивате с доживотни връзки с универсален размер, които можете да нанизвате на всеки следващ свой чифт обувки. Производителите са предвидили три техники за нанизване в зависимост от предпочитаната степен на стегнатост, както следва:

 

Стегната:

 

Стандартна:

 

Свободна:всички новини