цена: 63.99 лв.55.99 лв.
бр.

Производител: DS Laboratories, Inc, USA

 
цена: 63.99 лв.55.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Спектрал DNC-N спрей против косопад 60 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Спектрал DNC-N спрей против косопад 60 мл

Spectral DNC-N anti-hairloss spray 60 mlПървата в света ЛЕЧЕНИЕ С NANOXIDIL ™
• Уникална иновация с 5% Nanoxidil ™
• Ултра-премиум технология
• Последни технология за капсулиране
• Проектиран да действа по ефикасно от терапия със Миноксидил. 

Spectral.DNC-N е най-новата технология от DS Laboratories, предназначена да надмине ограниченията на Миноксидил терапия. Spectral.DNC-N e първият продукт които използва Nanoxidil ™. Nanoxidil ™ е съединение със сложна матрица, която отваря йон-канали в клетките и упражнява множество механизми на действие за справяне с над дузина тригера, които водят към косопад.
Истинска иновация, Nanoxidil ™ драстично увеличава гъстотата на косата и спомага за цялостното здравословно състояние на скалпа. Това е съчетано в една всеобхватна формулировка в Spectral DNC-N с множество помощни средства за прилагане на уникална терапия. Молекула, отговорна за йонна ефект за откриване на канал, е по-ниско молекулярно тегло от миноксидил и се характеризира с няколко важни предимства в сравнение с вече остарели миноксидил съединения.
Нанозомът, разработен от DS Laboratories, е единствената микросфера, която  достига пълния потенциал на капсулиращата технология. Нанозомите действат като система за снабдяване с активни съставки и техните пластове физиологично наподобяват материала на клетъчната мембрана. Теоретично, когато козметичен продукт, съдържащ липозоми се нанесе върху кожата, те започват да се сливат с клетъчната мембрана и така освобождават активните съставки в клетките. Резултатът е, че съставките могат да достигнат точно до желаните клетки и освобождаването продължава за по-дълъг период от време. Голямо предимство на технологията е, че активните съставки продължават да действат в продължение на много часове на желаното място, където се наблюдава загуба на коса.

Начин на употреба:
Нанасяйте Spectral.DNC-N® навсякъде, където косата Ви окапва. Продуктът е придружен от два специални апликатора, които Ви помагат да нанесете продукта върху скалпа, така че той да не попада върху косата или извън скалпа. Нанасянето отнема по една минута сутрин и вечер.
Нанесете 10 впръсквания с помпичката или 1 мл. с капкомера и втриийте в кожата на главата. Не забравяйте да измиете ръцете си със сапун след всяко нанасяне на Spectral.DNC-N®. Нанасяйте Spectral.DNC-N® всеки ден, сутрин и вечер. Прилагайте лечението независимо дали косата е била измита или не. Като развивате навика да използвате продукта редовно, без да пропускате нанасяния, ще оптимизирате резултатите. Едно шише (60 мл) е достатъчна за 30 дни, ако се използва правилно.

 


Производител: DS Laboratories, Inc, USA
Можете да поръчате Спектрал DNC-N спрей против косопад 60 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад