цена: 9.19 лв.
бр.

Производител: US PHARMACIA SP.

 
цена: 9.19 лв.
бр.
Можете да поръчате СТОПЕРАН за ДЕЦА 10 сашета и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

СТОПЕРАН за ДЕЦА 10 сашета

Stoperan Kids 10 sachets


На 100% с теб! Стопира разстройството още с първата доза10 сашета
хранителна добавка
над 6 месеца
Състав с благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт!
 
Стоперан за деца е специално разработен синбиотичен продукт, съдържащ два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигозахариди. Производството на СТОПЕРАН за ДЕЦА се основава на повече от 20-годишен опит в разработката на пробиотични формули.

Предназначение:

Продуктът подпомага храносмилателния комфорт ежедневно или когато е необходима допълнителна грижа - при прием на антибиотици или при пътуване.
В състава на СТОПЕРАН за ДЕЦА са включени два типа пробиотични култури - лактобактерии, които естествено населяват главно тънките черва и бифидобактерии, намиращи се предимно в дебелото черво. По този начин се осигурява цялостно влияние върху чревната флора.
 

Състав
(максимална дневна доза):
1 саше2 сашета
Фруктоолигозахариди50,00 mg100,00 mg
Lactobacillus Rhamnosus GG15,00 mg30,00 mg
Bifidobacterium Longum BB 5366,25 mg12,50 mg
 
Всяко саше съдържа не по-малко от 1 милиард колония образуващи единици – общо бактерии тип Bifidobacterium longum BB 536 и Lactobacillus Rhamnosus GG.
 
Помощни вещества: пълнители – малтодекстрин и царевично нишесте.
 
Не съдържа ГМО, захар и подсладители. Съставките са без съдържание на алергени.
 
Препоръчителен дневен прием:
  • Деца и бебета над 6-месечна възраст – 1 до 2 сашета
  • Над 12 години – 2 сашета

 
Съдържанието на едно саше се разтваря във вода или друга напитка, за да се получи необходимият разтвор за пиене. За да предотвратите унищожаването на полезните бактерии, не разтваряйте сашето в горещи напитки. Препоръчително е приемането на сашетата по време или след хранене. Ако употребявате антибиотици, минималният препоръчителен интервал между тях и СТОПЕРАН за ДЕЦА е 3 часа.
 
Специални указания: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика. Разнообразната и балансирана диета е важна за водене на здравословен начин на живот.
Съхранение: Съхранявайте в оригиналната опаковка, при температура под 25°C, на сухо и защитено от светлина място, недостъпно за деца.

10 сашета х 1,5 g
Нетно количество: 15 g
Произведено в Дания.
 


Производител: US PHARMACIA SP.
Можете да поръчате СТОПЕРАН за ДЕЦА 10 сашета и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад