цена: 5.89 лв.
бр.

Производител: FAIRHAVEN HEALTH

 
цена: 5.89 лв.
бр.
Можете да поръчате Тест за ранно установяване на бременност и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Тест за ранно установяване на бременност

Early Pregnancy test 

Ранен тест за бременност BFP™  -  Тест за еднократна употреба за установяване на бременност  с 99 % точност. Изследва количеството на хормона човешки хорионгонадотропин (hCG), който се открива в урината на бременните жени. Лесен за употреба в домашни условия. Поставя се за 5 секунди под течаща вода, като е препоръчително пробата да бъде взета от първото уриниране за деня, в периода седмица след края на овулацията.
Начин на употреба:

  1. Извадете теста от  хартиената опаковка. Отстранете  розовата капачка.
  2. Хванете теста от противоположната на капачката страна и уринирайте върху него  докато се намокри изцяло,в продължение на 5 -7 секунди. Другият начин да направите теста е, като напълните с  урина  чиста стъклена чашка и  потопите върха в течността за поне 5 секунди.
  3. Поставете теста върху равна повърхност с прозорчето, което показва резултатите, обърнато нагоре. Изчакайте 10 минути. Ако желаете, можете да поставите капачката обратно върху върха на теста, докато чакате.
Резултати: Ранните тестове за бременност BFP™ дават резултат само тогава, когато гореописаните стъпки се следват прецизно.
  • Негативен резултат:  Ако  10 минути след направения тест, се появи само една розова чертичка, показана на картинката като контролна линия, тестът е отрицателен, тоест не е установена  бременност.
След  една седмица ако менструацията Ви все още закъснява, отново направете тест. Ако резултатът отново е негативен, консултирайте се с  лекар, за да се установи причината за закъснението на менструалния цикъл. При нередовна менструация, е по-трудно да забележите закъснението ѝ.
  • Положителен резултат: Ако след като изминат 10 минути от направения тест, се появят две розови чертички – една контролна линия и една тест линия, отчитаща положителния резултат, тестът  е положителен и установява настъпилата бременност.
Консултирайте се с лекар  за последваща грижа. Ако приемате някакъв вид медикаменти, незабавно се обадете на своя лекар, за да сте сигурна дали можете да продължите да ги приемате или това би могло да се отрази зле на плода, който започва да се развива в утробата Ви.
  • Невалиден резултат :Ако след като изминат 10 минути от направения тест, розова чертичка не се появява в контролното прозорче, то тестът за ранно установяване на бременност е невалиден. Невалидният резултат би могъл да е индикация, че тестът за ранно установяване на бременност не е бил изцяло потопен в урина. В такъв случай, уринирайте отново за същото време или потопете теста в продължение на поне 5 секунди в урината и отново да изчакате 10 минути, за да проверите резултата. Ако розовата чертичка отново не се появи, то тестът е невалиден и трябва да опитате отново с друг на следващия ден.

Въпреки високата степен на точност има и минимален брой случаи, в които индикираният резултат е грешен. В случай, че констатирате неочакван или променлив резултат от теста, незабавно се консултирайте със своя лекар. Някои здравословни състояния също могат да се окажат причина за грешен резултат. Не би трябвало резултатите от теста да се влияят от: прием на алкохол, болкоуспокоителни, антибиотици и противозачатъчни хапчета.

 


Производител: FAIRHAVEN HEALTH
Можете да поръчате Тест за ранно установяване на бременност и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад