цена: 1.99 лв.
бр.

Производител: FAIRHAVEN HEALTH

 
цена: 1.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Тест лентичка за ранно установяване на бременност и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Тест лентичка за ранно установяване на бременност

Early Pregnancy Test Strips BFP 

Тест-лентичка за ранно установяване на бременност BFP™.  Бърз и лесен начин за установяване на бременност с точност 99%. Изследва хормона човешки хорионгонадотропин (hCG), който се съдържа в урината на бременната жена. Използва се една седмица след края на овулацията. За правилното провеждане на теста инструкциите за употреба трябва да се спазват точно.Тест- лентичката е за еднократна употреба.
Начин на употреба: Потопете вертикално тест-лентичката за ранно установяване на бременност в  чашка с урина и го задръжте вътре в продължение на поне 5 секунди. Урината не трябва да покрива стоп-линията, очертана на самия тест. След  5- 7 секунди, поставете направения тест върху равна повърхност и изчакайте 10 минути. Докато чакате времето да изтече, е възможно цветовете, които се появяват върху лентичката да се променят  – това е напълно нормално! Не чакайте повече от 30 минути, за да отчетете резултата.
Резултати:

  • Отрицателен резултат: Ако след 10 минути от направения тест, се появи само една чертичка, показана на картинката като контролна линия, тестът е отрицателен, тоест не е установена бременност.
Ако отмине една седмица и менструацията Ви все още закъснява, отново направете тест. Ако резултатът отново е негативен, консултирайте с лекар, за да се установи причината за закъснението на менструалния цикъл. При нередовна  менструация, е по-трудно да забележите закъснението ѝ.
  • Положителен резултат: Ако след  10 минути от направения тест, се появят две чертички – една контролна линия и една тест линия, отчитаща положителния резултат, тестът е положителен и установява настъпилата бременност.
Положителен резултат (две чертички) означава, че урината Ви съдържа хормона човешки хорионгонадотропин (hCG). Консултирайте се с лекар за последваща грижа. Ако приемате някакъв вид медикаменти, незабавно се обадете на своя лекар, за да сте сигурна дали можете да продължите дда ги приемате или това би могло да се отрази зле на плода, който започва да се развива в утробата Ви.
  • Невалиден резултат: Ако след като изминат 10 минути от направения тест, контролната линия не се появява, то тестът за ранно установяване на бременност е невалиден.

Невалидният резултат би могъл да е индикация, че тест-лентичката не е била изцяло потопена в урина. В такъв случай, можете да потопите теста отново в продължение на поне 5 секунди в урината и отново да изчакате 10 минути, за да проверите резултата. Ако контролната линия отново не се появи, то тестът е невалиден и трябва да опитате отново с друг на следващия ден.
 


Производител: FAIRHAVEN HEALTH
Можете да поръчате Тест лентичка за ранно установяване на бременност и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад