Клиентска карта „Адонис“

Клиентската карта „Адонис“ Ви дава възможност да станете специален клиент на аптека„Адонис“ и да получавате 5% отстъпка при всяко Ваше пазаруване.

 

В качеството си на наш клиент Вие не само получавате професионална фармацевтична консултация и любезно обслужване, но и спестявате средства, закупувайки продукти на водещи български и световни производители на едни от най-добрите цени у нас. Специалната отстъпка, на която клиентската карта „Адонис“ Ви дава право, ще ви позволи както да реализирате допълнителни спестявания, така и да бъдете разпознавани като специални клиенти.

 

Специалната отстъпка, която Ви предоставяме с издаването на клиентска карта „Адонис, е в размер на 5% и важи за всички стоки, закупени на място в аптеки „Адонис”, с изключение на  случаите, когато аптеката предоставя други условия на продажба за съответния продукт. Търговската отстъпка не важи при покупки на лекарствени продукти с рецепта към НЗОК, лекарствени продукти на свободна продажба с единична цена над 100 лева и стоки в промоция.

 

За да получите своята клиентска карта „Адонис“, е нужно само да:

  • Изтеглите нашето заявление за клиентска карта (.docx, 90 KB)
  • Попълните в него своето име, адрес, рождена дата, данни за контакт и обект, в който предпочитате да получите готовата си карта
  • Изпратите попълненото заявление на l.hristova@adonis.bg или да го подадете лично в някой от нашите обекти.

 

Готовата си клиентска карта ще получите в нашия обект, Адонис - Златовръх, в 7-дневен срок.

 

Благодарим Ви за доверието!