цена: 13.42 лв.12.09 лв.
бр.

Производител: WORWAG

 
цена: 13.42 лв.12.09 лв.
бр.
Можете да поръчате Магнера Магнезий Таблетки и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Магнера Магнезий Таблетки

Magnera Magnesium Tablets * 60Магнера е магнезий на таблетки, предназначен за хора с активен начин на живот или подложени на високо умствено и психично натоварване. Магнезият е жизненоважен минерал в човешкото тяло, който бързо се изчерпва при високи нива на физически и психически стрес, обилно потене, редовна консумация на алкохол и небалансиран хранителен режим.
 
Магнера е отличен източник на органичната сол тримагнезиев дицитрат 14-хидрат и магнезиев хидрогенфосфат трихидрат, който се дисоциира и се свързва с лактоза монохидрат (в състава на таблетката) до магнезиев лактат (органична сол). Настоящата хранителна добавка е добър избор за попълване на нуждите на тялото от магнезий с висока бионаличност, а оптималната концентрация на минерала в нея минимизира риска от предозиране и стомашно-чревен дискомфорт.
 
Състав (в 3 таблетки):
Магнезий: 145,8 мг
 
Препоръчителна дозировка:
Приемайте по 3 таблетки Магнера на ден, за предпочитане на пълен стомах. Тъй като магнезият се конкурира за усвояване с калция, е препоръчително приемът на добавката да се осъществява след хранене, бедно на мляко, млечни продукти и други източници на калций.
 
Опаковка: 60 таблетки
 
 

Производител: WORWAG
Можете да поръчате Магнера Магнезий Таблетки и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад