цена: 23.49 лв.
бр.

Производител: A-DERMA

 
цена: 23.49 лв.
бр.
Можете да поръчате A-Derma Cutalgan Успокояващ Спрей 100 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

A-Derma Cutalgan Успокояващ Спрей 100 мл

A-Derma Cutalgan Spray 100mlУлтра успокояващите продукти от серията Cutalgan на A-derma облекчават неприятните, дори болезнени усещания, съпътстващи кожни заболявания като псориазис, розацея, екзема и атопичен дерматит. Предназначени са за цялото семейство.
Парене, неприятно усещане, подобно на „щипане”, сърбеж, дерматози и болка при псориазис, атопичен дерматит и розацея – общото между всички тези състояния е неразположението и влошеното качество на живота. Спреят тип „Течна превръзка” Cutalgan мигновено връща комфорта и облекчава сърбежа1 за до 6 часа2 . Премахва неприятните усещания по кожата. Ефектът му се дължи на натуралния екстракт от Котешки нокът. Продуктът е предназначен за лице, тяло, скалп и интимните зони. Тестван е на уязвима (включително атопична и/или сквамозна) кожа, под дерматологичен, педиатричен и гинекологичен контрол. Притежава патентована текстура и е лесен за употреба. Има незабавен охлаждащ ефект, който трае дълго време. Нанася се прецизно, без да се разтича. Формулата му е с 98% съставки с натурален произход, без добавени аромат, силикони, етерични масла и алкохол. Може да се ползва от кърмачета, деца и възрастни. 

    Спреят е подходящ при:

  • раздразнена кожа на ръцете;

  •  контактни раздразнения;

  •  дерматологични процедури, свързани с дискомфорт;

  •  кожа, склонна към формиране на плаки (тип псориатични);

  • атопична кожа.

Активни съставки: екстракт от котешки нокът с болкоуспокояващо действие - богат е на про-антоцианидини; екстракт от кълнове на овес „Rhealba” с противовъзпалително действие - богат на флавоноиди.

Начин на употреба: 
Използвайте веднага, след като почувствате неприятно усещане; До 6 пъти/ дневно.
Разклатете и напръскайте кожата от разстояние 20 см. Разнесете по кожата, ако се налага. За приложение върху лицето, напръскайте върху ръката и тогава нанесете.


Обем: 100 мл
 


Производител: A-DERMA
Можете да поръчате A-Derma Cutalgan Успокояващ Спрей 100 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад