цена: 5.40 лв.4.69 лв.
бр.

Производител: ABO PHARMA

 
цена: 5.40 лв.4.69 лв.
бр.
Можете да поръчате Abo Pharma Магнезиево Олио 100мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Abo Pharma Магнезиево Олио 100мл

Abo Pharma Magnesium Oil 100mlAbo Pharma магнезиево олио се извлича от изключително чистия източник на магнезий – бишофит. Става дума за натурално образуван от морска сол минерал, който се добива на дълбочина от 1600 метра. Човешкото тяло не може да синтезира магнезий, а съвременните хора консумират този минерал в миниатюрни количества, затова специалистите по хранене често препоръчват приема на добавки.
 
Поради тази причина и повечето изпитвания на серумни нива на магнезий демонстрират недостатъчност или дефицит на магнезий. Допълнителен фактор са горещото време и високата физическа активност, които предизвикват потене, а оттам и изхвърляне на елемента от тялото.
 
Магнезият е много важен за жените – предпазва плода от малформации и преждевременно раждане, необходим е за овулацията и зачеването, а в периода на менопауза допринася за намаляване съпътстващите я негативни симптоми. Сред основните му функции са такива, свързани със сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи.
 
Магнезиевото олио е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма. Оказва и благоприятно влияние върху кръвообращението, отпускане на мускулите след физически натоварвания, приятен загряващ ефект при травми и др.
 
Начин на употреба:
Нанесете малко количество от магнезиевото олио Abo Pharma върху кожата с масажиращи движения. За по-добър ефект, оставете олиото да попие напълно.
 
Максималната дневна доза е 5 мл.
 
Обем: 100 мл
 
 

Производител: ABO PHARMA
Можете да поръчате Abo Pharma Магнезиево Олио 100мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад