НОВО
Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ гел-крем 30мл


 
цена: 37.49 лв.32.29 лв.
бр.

Производител: BIODERMA

 
цена: 37.49 лв.32.29 лв.
бр.
Можете да поръчате Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ гел-крем 30мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ гел-крем 30мл

Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ 30ml
BIODERMA създаде Photoderm SPOT-AGE SPF 50+, който комбинира силата на три активни съставки, признати от дерматолозите [Витамин C - Витамин E – Центела азиатика], със соларни филтри за широкоспетърна защита (UV – видима светлина – инфрачервени лъчи) и създава слънцезащита, която предпазва и подпомага намаляването на видимите признаци на кожно стареене (пигментни петна, бръчки, загуба на еластичност).

Патентът Cellular Bioprotection, реална вътрешна биологична защита, предпазва и стимулира естествените защитни сили на кожата срещу вредните ефекти на слънцето.

Витамин E и Витамин C съдържащи се във Photoderm SPOT-AGE SPF 50+, са високо стабилни. Те осигуряват допълнителна антиоксидантна защита срещу ефектите от широкия спектър (свободни радикали). Единият е липофилен, а другият е хидрофилен, като правят възможна антиоксидантната защита на елементите, съставляващи клетката. 
Витамин C също така е в състояние да регенерира витамин Е, което позволява устойчиво действие.
Те също така предпазват от появата на нови петна.

  • Витамин C, прибавен в продукта, е в съединение с глюкоза, което го прави три пъти по-стабилен от биологично активната форма на Витамин C, наречена L-аскорбинова киселина. По този начин се контролира дистрибуцията му на кожно ниво. Разделянето с глюкозата, за да се освободи витамин C, се прави при контакт с клетките на кожата. Това позволява контролирано освобождаване на активен Витамин C, когато е необходимо.
  • Витамин E е представен в неговата най-естествена и активна форма, алфа-токоферол. Той блокира радикалните реакции, като позволява да се предпазят мембраните на клетката и да се ограничи кожното стареене. 

Центела азиатика  предпазва от увреждане на дермата и регенерира кожата:

  • като инхибира деградацията на екстрацелуларния матрикс с хиалуронидаза, еластаза и MMP-1
  • като подсилва екстрацелуларния матрикс, чрез стимулиране производството на колаген I в дермата

Производител: BIODERMA
Можете да поръчате Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ гел-крем 30мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад