НОВО
Bioderma Pigmentbio Изсветляващ концентрат 15мл


 
цена: 44.89 лв.
бр.

Производител: BIODERMA

 
цена: 44.89 лв.
бр.
Можете да поръчате Bioderma Pigmentbio Изсветляващ концентрат 15мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Bioderma Pigmentbio Изсветляващ концентрат 15мл

Bioderma Pigmentbio C-concentrate 15 mlПродуктът подпомага кожното обновяване, а методът му на действие е вдъхновен от референтна дерматологична терапия:
• Действа на всяка биологична стъпка на формиране на тъмните петна, за да ги премахне, независимо дали са се появили наскоро или отдавна. 
• Предотвратява образуването на нови петна, свързани с кожно увреждане и последващо възпаление.
• Оптимизира клетъчното обновяване, за да премахне излишния меланин от клетките.
Високите концентрации на AHA в Pigmentbio C-Concentrate осигуряват пилинг ефект, без да вредят или да изсушават кожата, благодарение на 8-часовата хидратация, която той осигурява. 
Pigmentbio C-Concentrate премахва клетките с висока концентрация на меланин, намалява интензивността и размера на съществуващите петна и изглажда кожната текстура за по-добро отразяване на светлината. Кожата възвръща своя блясък.
Както останалите продукти от гамата, той съдържа високи концентрации на важни за кожата витамини с оптимизиращо действие: подобряват хидратацията и защитават кожата срещу оксидативен стрес, за да предотвратят преждевременното кожно стареене.
От първата седмица кожата  е по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Ден след ден кожата се трансформира, тенът става равномерен, а кожата възвръща естествения си вид. Дълготрайно. 
 
При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки. Нанасяйте 5 капки всяка вечер върху лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер. Сутрин препоръчваме употреба на Pigmentbio Daily Care SPF50+.
Избягвайте околоочния контур. Следвайте инструкциите за употреба. Може да почувствате усещане за щипане, свързано с механизма на действие, което трябва бързо да изчезне. Ако раздразнението продължи, спрете употреба на продукта и се консултирайте със здравен специалист. 
Избягвайте продължително излагане на слънце по време на употреба на продукта. В случай на излагане на слънце, нанасяйте подходяща слънцезащита. 
 

Производител: BIODERMA
Можете да поръчате Bioderma Pigmentbio Изсветляващ концентрат 15мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад