цена: 24.39 лв.19.49 лв.Производител: JOHN FRIEDA

 
цена: 24.39 лв.19.49 лв.


John Frieda Luxurious Volume Спрей за Обем

John Frieda Luxurious Volume Fine To Full Blow-Out Spray 100mlJohn Frieda Luxurious Volume Спрей за Обем трансформира тънката и слаба коса в плътна и обемна прическа, с естествено изглеждащ стил, като от професионален салон. Притежава лека формула със смес от олекотени полимери, които топлинно активират фините нишки от корена до върха и създават естествен блясък и плътност.
 
Спрей за Обем John Frieda Luxurious Volume с целенасочена технология, този спрей помага в подготовката на косата, още от основата за мекота и еластичност. Така можете да създадете стилове, които са дълготрайни, с вид и усещане за повече коса.
 
Резултати:
  • създава естествен обем;
  • уплътнява сплесканата и тънка коса;
  • придава мекота и еластичност.
               
Начин на употреба:
Напръскайте цялата подсушена с кърпа коса, като се уверите, че изцяло покривате всеки отделен кичур в областта на корените. Използвайте повече или по-малко в зависимост от дължината и дебелината на косата. Срешете, за да се разпредели равномерно от корена до върха. Стилизирайте вида на косата с помощта на сешоар, докато изсъхне напълно.
 
За още по-плътен обем, нанесете още няколко впръсквания на почти суха коса. Продължете да сушите с кръгла четка, като фокусирате топлината на сешоара върху четката.
 
Обем: 100 мл
 
 

Производител: JOHN FRIEDA
назад