цена: 30.99 лв.28.79 лв.
бр.

Производител: Orkla Health

 
цена: 30.99 лв.28.79 лв.
бр.
Можете да поръчате Moller's Масло от Черен Дроб на Треска Мьолерс Зелена ябълка 250 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Moller's Масло от Черен Дроб на Треска Мьолерс Зелена ябълка 250 мл

Moller’s Cod Liver Oil Green apple Flavored 250 mlMoller’s масло от черен дроб на треска е един от най-продаваните продукти с омега-3 и естествени мастноразтворими витамини в Норвегия и Северна Европа от 1854 година насам.
 
То е богат източник на полиненаситени есенциални мастни киселини от арктическа норвежка треска. Всяка доза от това масло Ви доставя 1,2 г омега-3 – значително повече от болшинството продукти, които можете да откриете на пазара. Особено богато на DHA (докозахексаенова киселина), която е от ключово значение за оптималното развитие и поддържане функцията на мозъка, очите и периферната нервна система.
 
С висока концентрация на витамин D, който спомага усвояването на калция от тялото и е една от предпоставките за здрави скелетна и мускулна системи.
 
Норвежката треска се добива в една от най-екологично чистите зони в океана, а маслото от черния ѝ дроб се извлича в рамките на 24 часа от улова по ефективен, но същевременно с това деликатен способ. Изключителното качество се гарантира от високотехнологичните процеси и стриктния качествен контрол във фабриката от началото до края на производството. С 98% усвоимост, това масло е един от най-пълноценните и потентни източници на хранителни вещества, които можете да намерите.
 
Състав (в дневна доза от 5 мл/чаена лъжичка):
  • Витамин А: 250 мкг
  • Витамин D: 10 мкг
  • Омега-3: 1,2 г
от които:
  • DHA (докозахексаенова киселина): 0,6 г
  • EPA (ейкозапентаенова киселина): 0,4 г
 
Препоръчителна дозировка:
  • Деца и възрастни: по 1 чаена лъжичка масло от черен дроб на треска Moller’s дневно.
  • Бебета: по ½ лъжичка масло дневно, с постепенно увеличаване до пълна дневна доза от 1 ч.л. с достигането до 6-месечна възраст.
 
Обем: 250 мл
 
 

Производител: Orkla Health
Можете да поръчате Moller's Масло от Черен Дроб на Треска Мьолерс Зелена ябълка 250 мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад