Vitabiotics произвежда иновативни продукти за здравеопазване в продължение на повече от 40 години; британска компания, ангажирана с човешкото здраве и научните изследвания.

Основана в Лондон, Vitabiotics създава уникално портфолио от продукти в челните редици на научните разработки в ключови сектори, включително храненето и здравето на жените.

Проектиран да осигурява максимална ефикасност чрез подпомагане на човешкото тяло в собствените си естествени процеси, всеки продукт е разработен, използвайки най-новите налични изследвания и произведен по най-високите фармацевтични стандарти.

Иновацията е ключът към успеха на Vitabiotics. Това означава да се задържи на върха на международните научни изследвания, от една страна, като същевременно остане чувствителен към специфичните потребности на потребителите, от друга.

Vitabiotics има дълбок ангажимент да преведе последните научни постижения в ефективни продукти, които са напълно интегрирани с модерния начин на живот на потребителите. Портфолиото на марката Vitabiotics включва някои от най-бързо растящите добавки във Великобритания и многобройни лидери на марката.

Vitabiotics гарантират най-високите технологични умения и отдаденост на високите постижения. 

Основни групи на произвежданите продукти са: Витамини, Хранителни добавкиРибни масла и Омега-3Билкови средства за защита, както и Витамини за домашни любимци (SuperDog). 

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 7