След множество изследвания лаборатории NUXE откриха многобройните ползи от уникалната комбинация на високо концентрирани растителни масла с подбрани плодови екстракти (клетки, пулпа, семена и др.), в сертифицирани био продукти – грижа за кожата.

В резултат на тези революционни открития през 2008 година под шапката на NUXE е създадена марката BIO-BEAUTE – иновативна и ефикасна грижа за кожата, с неповторими, чувствени текстури, изключително нежни към кожата. Това е най-доброто от областта на натуралната козметология, възможно най-доброто решение за нашата кожа, подложена на постоянно повишаващата се агресия на околната среда (замърсяване, стрес и др.).

BIO-BEAUTE е иновативна и сертифицирана био грижа за кожата, която предлага на всяка жена ефикасни продукти с неповторими текстури, обединили под една капачка следните характеристики:
  • Формули, съдържащи над 95% съставки от натурален произход.
  • Активни плодови екстракти, добити от биологично отгледани растения и съдържащи оптимална концентрация на антиоксиданти и активни растителни масла. Нетретираните растения са принудени да черпят от собствените си ресурси, за да се защитят от агресивните фактори на околната среда, постигайки го, благодарение на антиоксидантите, които генерират. Комбинирането им с растителни масла със специален афинитет към кожата, позволява да се възползваме изцяло от предимствата на това богато съдържание на активни молекули.
  • Продукти, сертифицирани от ECOCERT и обект на много стриктни спецификации.
  • Грижа за околната среда: методи за производство и извличане на екстракти, които не замърсяват; опаковки направени от рециклируеми материали; лесна биоразградимост...

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 0

BIO-BEAUTE