Хербамедика е българска компания, основана преди повече от 20 години. Уповавайки се на своето кредо „Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства“, тя се налага като един от водещите производители и дистрибутори на хранителни добавки у нас.

Хербамедика има широко и балансирано портфолио което фигурират над 100 напълно натурални продукта, насочени към различни болести, здравословни състояния и цели. Залагайки на вековните традиции и ефикасността на лечението с билки, добавките на компанията се ползват с все повече доверие не само сред пациентите, но и сред професионалистите в сферата на здравеопазването – лекари, фармацевти, диетолози и терапевти.

Всички изделия на Хербамедика се отличават със своето високо качество, постигнато благодарение на естествените суровини с доказан произход, стриктен контрол на всеки производствен етап, използването на иновативни технологии за обработка на естествените съставки, чрез които се повишава тяхната усвимост и потентност. През 2006 година в компанията е внедрена система за качествен контрол HACCP.

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 20

ХЕРБАМЕДИКА