Apivita е натурална козметика, която съчетава естествено добити активни съставки, растителни екстракти от богатата гръцка природа, пчелни продукти с висока хранителна стойност и био есенциални масла.
 
Формулите на Apivita включват изцяло натурални ингредиенти, вариращи между 85% и 100% от състава, и са без силикони, парабени, минерални масла, пропилен гликол, полициклични мускуси, нитромускуси, фталати и други съставки, които се свързват с негативни здравословни и/или екологични ефекти.
 
Развойното звено в компанията Apivita е с богат опит в разработването на иновативни и ефективни натурални продукти за коса и тяло. Съставките, които се използват в процеса, са последен писък в зелената козметология, а тяхната активност и ефективност се изпитва в ин виво и ин витро клинични изпитвания, в тясно сътрудничество с гръцки и международни университети. Крайните продукти също подлежат на щателни клинични изпитвания, проведени в партньорство с изследователски институции и университети.
 
Вдъхновени от философията на Хипократ, Apivita адресират редица потребителски кожни проблеми в дълбочина. Всеки техен продукт се характеризира с множество качества: хидратация, защита от външни агресии, предпазване и третиране на симптомите на стареенето, както и облекчаване на напрежението и стреса, благодарение на чистите есенциални масла. Всички изделия на тази марка са в перфектна съвместимост помежду си и взаимно се допълват за постигането на максимум резултати. 

12    right
Сортирай по
Показани 1 - 20 от 37

APIVITA