The English Soap Company е сравнително млада компания, основана малко след като Боб и Джулиет откриват голям брой ретро калъпи за сапун да се търкалят непотребни и прашасали в една стара ферма в графство Кент. Вдъхновени от разкошните дизайни на една отминала епоха, те решават да пресъздадат луксозните сапуни, които помнят от детството си.
 
Години минават, докато двамата изпипат това класическо изкуство до съвършенство. Резултатът обаче си заслужава – сапуни с копринено мека текстура, които интензивно овлажняват кожата и ухаят на луксозен дизайнерски парфюм до самия край.
 
The English Soap Company създават своите продукти от чисти растителни масла, към които добавят щедри количества растителен глицерин и масло от ший, за да постигнат техните несравними овлажняващи и подхранващи качества. За гарантирането на кадифено гладката им текстура пък се използва тристепенен процес на смесване и рафиниране на съставките, преди сместа да премине към фазата на пресоване.
 
Всички парфюми, използвани за направата на сапуните на The English Soap Company, са ексклузивно разработени в Англия от експерти парфюмери. 

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 5