Mustela знае, че нищо не е по-ценно от Вашето бебе и поставя неговата безопасност на първо място. Разработени в сътрудничество със здравни работници, всички продукти на марката са хипоалергенни, високотолерантни и без парабени, феноксиетанол, фталати или алкохол. Преди да бъдат пуснати на пазара, те са систематично изпитани с помощта на най-стриктни тестове, за да бъде гарантирано, че отговарят на най-високите стандарти за качество.
 
Продуктите Mustela са плод на експертизата на лабораториите Expanscience. Всички те са преминали клинични изпитвания и потребителски тестове под дерматологичен и педиатричен контрол, които демонстрират тяхната безопасност и ефикасност.  
 
Растителният свят изобилства от ресурси, които притежават силата да подхранват нежната кожа. Във всички свои изделия компанията предпочита съставките с естествен произход. В линията Bebe, например, няма продукт, чиито състав да е с по-малко от 92% естествени съставки.
 
И тъй като да се грижим за децата означава да се грижим и за тяхната околна среда, във всяка фаза от жизнения цикъл на своите продукти, Mustela прави всичко по силите си, за да намали тяхното въздействие върху екосистемата. Всички пластмасови опаковки са рециклируеми, картонените кутии са направени от устойчиво управлявани гори, а измиващите продукти са биоразградими.
 
Марката всячески подкрепя нови и бъдещи родители в тяхното начинание. От началото на своето съществуване, Mustela предоставя експертни съвети, за да могат майките и татковците да осигурят на бебетата си възможно най-добрата грижа и условия за развитие. 

12    right
Сортирай по
Показани 1 - 20 от 39

MUSTELA