Harmonica е българската марка за биопродукти, която се отличава с постоянно високо качество, пионерство и отношение. Фокусирани върху здравето на човек и природа, екоразнообразието и истинската храна, те правят храни, които ни припомнят отдавна забравени вкусове и истинския смисъл, който се криеше зад превърналото се вече в празно клише понятие „българско качество“.
 
Harmonica стартира като малка компания с голям ентусиазъм през 2006 година и остава такава и до днес. Разликата е там, че за времето до днес успяват да извървят пътя от малката мандра, с която започват, до мрежа от 20 производствени предприятия и множество биологично сертифицирани ферми.
 
Под национално и международно разпознаваемата марка Harmonica понастоящем има над 60 храни – всяка една от тях концептуализирана и реализирана с грижа и нула компромис. 4 хиляди дка земя се обработва за нуждите на тяхното производство и всеки квадратен сантиметър от нея получава точно това, от което се нуждае, за да бъде максимално устойчив и плодороден.
 
Harmonica е отличен пример, че отговорността и грижата са най-добрият маркетинг, а ентусиазмът и личното отношение към всеки детайл са най-стабилните основи за успешен бизнес. 

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 4