Bio G Cosmetics е нова български бранд, фокусиран в концептуализирането и търговията с изцяло натурална бебешка био козметика. Създадена през 2011 година, компанията е уникална по рода си в България и една от малкото в света, които формулират детски козметични продукти със сребърна вода и природни съставки – растителни екстракти и ботанически масла.
 
Мисията на фирмата е да се спечели доверието на българските майки с професионално ниво на работа и чист състав на продуктите – без консерванти, синтетични повърхностно активни вещества, аромати, оцветители и емулгатори. Работата на Bio G Cosmetics се захранва от неподправена любов към децата и желанието те да започнат живота си на този свят в отсъствието на химически агресии и други вредни фактори.
 
Всички продукти на Bio G Cosmetics са 100% натурални и зад тях стои био сертификат. Опаковките им са специално подбрани така, че не само да изглеждат добре, но и да съхраняват продуктите от външни замърсители и потенциално увреждащи състава им въздействия.
 

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 1