Ekre е марка с футуристичен подход и една-единствена цел: възстановяване и разкрасяване на ВАШАТА коса. Благодарение на бизнес философията, приоритизирала благото на клиента, Ekre се е превърнала в една от най-популярните марки за коса, разпознаваема като авторитет сред професионалистите в бранша.
 
Компанията разработва специализирани продукти за всички типове коса, професионални бои, аксесоари за стайлинг и финишинг, адаптирани спрямо високите изисквания на най-претенциозните италиански коафьори. Портфолиото е организирано така, че да посрещне дори най-сериозните предизвикателствата, с които се сблъсква един професионален фризьорски салон на ежедневна база.
 
Мисията на Ekre може да се опише с три прости думи: вдъхновявай, изненадвай и ангажирай. Винаги в час с новите тенденции, брандът е вдъхновение за поколения фризьори и средство, с което същите успяват да изненадат своите съществуващи и нови клиенти всеки път, без изключение.
 
„Стил“, „иновация“ и „професионализъм“ пък са думите, които изобразяват философията, в чиито център стои жената на третото хилядолетие. Непрекъснато преоткриване на темата за косата и нейния вид, неуморно усъвършенстване на техниките и нестихващо поддържане на интереса на взискателната аудитория.
 
Използвайки последните достижения на науката, лаборатории Ekre непрекъснато усъвършенстват своите продукти и разработват нови, изненадващи формули, водени от желанието за безупречен и видим резултат на мига. Качеството тук е издигнато до нивото на религия, а търсенето на съвършените активни съставки е непрекъснат процес.
 
Цялата развойна дейност на компанията е съсредоточена в Италия: от боите, през продуктите за здравето на косата, до стилизиращите формули, всеки един артикул с марката Ekre носи италианска душа и характер и превръща грижата за косата в мулти-сетивно изживяване. 

Сортирай по
Показани 1 - 20 от 20

EKRE