цена: 136.19 лв.130.99 лв.
бр.

Производител: RENE FURTERER

 
цена: 136.19 лв.130.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Rene Furterer Triphasic Концентрат Против Реактивен Косопад 12бр и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Rene Furterer Triphasic Концентрат Против Реактивен Косопад 12бр

Rene Furterer Concentrated Reactive serum for hair loss 12 vialsВнезапният и сезонният косопад, дължащи се на бременност, стрес, небалансирани диети, хирургически интервенции или медикаменти, са притеснителни явления за всяка жена. Новият RF80 серум с патентовата си формула и обогатен с витаминен комплекс и растителни пептиди спира косопада и насърчава растежа на по-здрава и жизнена коса.
 
Продуктът е за интензивна грижа, предназначен да заздравява и ревитализира Вашата коса. Той възпрепятства и преждевременното стареене на косъма. Уникалността на продукта се допълва от нежния аромат на салвия и лимон.
 
Активни съставки:

  • натурален екстракт от бразилски жен-шен, който повишва микроциркулацията и броя на капилярите в основата на космения фоликул;
  • биотин, който увеличава здравината на косъма;
  • етерични масла от салвия и лимон, които стимулират кръвообръщението;
  • витамини: A, F, B5, H и PP, които подпомагат клетъчното обновяване и имат анти-оксидантно действие;
  • метионин, коийто допринася за образуването на повече кератин.

RF80 серум против косопад не съдържа силикони, парабени, сулфати и натриев хлорид, което го прави безопасен дори при изправяне на косата.
 
Начин на употреба:
Серумът се нанася върху чиста кожа на главата чрез втриване. Масажирайте с върха на пръстите за по-добра абсорбация на продукта. Не се изплаква.

Използвайте продукта 1 път седмично в продължение на 3 месеца. За дълготраен и максимален ефект употребявайте го в комбинация с другите продукти против косопад на Rene Furterer.
 
Опаковка: 12 ампули


Производител: RENE FURTERER
Можете да поръчате Rene Furterer Triphasic Концентрат Против Реактивен Косопад 12бр и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад