цена: 77.89 лв.69.99 лв.
 
цена: 77.89 лв.69.99 лв.


Sunny Kiss From Hunza Масло от Кайсиеви Ядки 100мл

Sunny Kiss From Hunza Apricot Kernel Oil 100ml100% ЧИСТ ЕКСТРАКТ ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ! 100% БИО ПРОДУКТ, РЪЧНО ИЗЦЕДЕН!

Маслото от кайсиеви ядки Sunny Kiss From Hunza е ръчно добито от хималайски кайсии, които не познават химични препарати и други замърсители. Технологията на добиването му е останала непроменена през вековете – тя се практикува предимно от жени от племето Хунза, които използват камъни за стриване на кайсиевите ядки. Последното е гаранция за съхраняване на неговите полезни свойства и неговата уникалност на пазара, но го прави и особено лимитиран като количества продукт.
 
Свойства:
Маслото от кайсиеви ядки е с изключително високо съдържание на натурален витамин B17, наричан още амигдалин и лаетрил. То може да ускори обмена на веществата, има изразени антитуморни и противовъзпалителни свойства, подпомага колагеновия синтез и се използва при лечението на астма.
Есенциалните мастни киселини влияят благоприятно и върху косата като укрепват космените фоликули, предотвратяват косопада и подхранват косъма. 
Маслото има отлични овлажняващи и възстановяващи свойства и се препоръчва за зряла кожа, лишена от блясък и тонус. Отличително от другите масла и мазнини, то се усвоява мигновено от кожата.
 
Състав:
  • Витамини А, B1, B2, B6, B17, E.
  • Мастни киселини омега-6 и омега-9.

Научете повече за уникалните свойства на маслото от кайсиеви ядки Sunny Kiss from Hunza.

Начин на употреба и препоръчителна дозировка:
  • Възрастни: Приемайте по 7-10 капки Sunny Kiss From Hunza масло от кайсиеви ядки сутрин и вечер преди лягане.
  • Деца: Давайте по 5-6 капки вечер преди лягане. Можете да разтворите в мляко за по-лесен прием.
 
При орален прием, използвайте дървена или пластмасова лъжичка, за да минимизирате риска от окисляване. Може да се втрива директно в кожата или да се използва като съставка за приготвянето на домашна козметика.
 
Обем: 100 мл
 
 
назад