цена: 77.89 лв.69.99 лв.
бр.


 
цена: 77.89 лв.69.99 лв.
бр.
Можете да поръчате Sunny Kiss From Hunza Масло от Кайсиеви Ядки 100мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.

Sunny Kiss From Hunza Масло от Кайсиеви Ядки 100мл

Sunny Kiss From Hunza Apricot Kernel Oil 100mlМаслото от кайсиеви ядки Sunny Kiss From Hunza е ръчно добито от хималайски кайсии, които не познават химични препарати и други замърсители. Технологията на добиването му е останала непроменена през вековете – тя се практикува предимно от жени от племето Хунза, които използват камъни за стриване на кайсиевите ядки. Последното е гаранция за съхраняване на неговите полезни свойства и неговата уникалност на пазара, но го прави и особено лимитиран като количества продукт.
 
Свойства:
Маслото от кайсиеви ядки е с изключително високо съдържание на натурален витамин B17, наричан още амигдалин и лаетрил. То може да ускори обмена на веществата, има изразени антитуморни и противовъзпалителни свойства, подпомага колагеновия синтез и се използва при лечението на астма.
Есенциалните мастни киселини влияят благоприятно и върху косата като укрепват космените фоликули, предотвратяват косопада и подхранват косъма. 
Маслото има отлични овлажняващи и възстановяващи свойства и се препоръчва за зряла кожа, лишена от блясък и тонус. Отличително от другите масла и мазнини, то се усвоява мигновено от кожата.
 
Състав:
  • Витамини А, B1, B2, B6, B17, E.
  • Мастни киселини омега-6 и омега-9.

Научете повече за уникалните свойства на маслото от кайсиеви ядки Sunny Kiss from Hunza.

Начин на употреба и препоръчителна дозировка:
  • Възрастни: Приемайте по 7-10 капки Sunny Kiss From Hunza масло от кайсиеви ядки сутрин и вечер преди лягане.
  • Деца: Давайте по 5-6 капки вечер преди лягане. Можете да разтворите в мляко за по-лесен прием.
 
При орален прием, използвайте дървена или пластмасова лъжичка, за да минимизирате риска от окисляване. Може да се втрива директно в кожата или да се използва като съставка за приготвянето на домашна козметика.
 
Обем: 100 мл
 
 
Можете да поръчате Sunny Kiss From Hunza Масло от Кайсиеви Ядки 100мл и на телефон 0894 23 44 44 в работни дни от 09 до 16 ч.
назад